Com puc fer una comanda ?

Si ets soci/a

  1. Si ets soci o sòcia de l'entitat, has d'haver rebut un correu electrònic dient-te quin era el teu nom d'usuari i quina la teva contrasenya. El teu nom d'usuari, per defecte, són el teu nom i primer cognom enganxats. Entra amb aquestes dades a través de la petita pastilla a dalt a la dreta que posa “Entra” i segueix els passos que et sortiran a la pantalla per canviar la contrasenya. L'Era no coneixerà mai la teva nova contrasenya, però si te n'oblides, pots demanar-ne una de nova i el sistema te l'enviarà automàticament a la teva adreça electrònica.

  2. Un cop hagis entrat, segueix les instruccions que s'indiquen a continuació a partir del punt 2.

Si no ets soci/a

  1. Clica la petita pastilla a dalt a la dreta que posa “Entra” i segueix els passos que et sortiran a la pantalla per a registrar-te. Primer et demanarà una adreça electrònica i després que omplis les teves dades. Aquí també podràs optar a inscriure't al nostre butlletí per conèixer quins cursos fem, quins nous llibres tenim a la venda, quan surt un nou número de la revista... i també activitats i esdeveniments organitzats per altres entitats del món de l'agroecologia.

  2. A continuació et sortirà una pantalla amb els paràmetres del teu compte. Aquí clica a la primera icona “Afegir la meva primera adreça”. Serà l'adreça per defecte on enviarem les comandes. Si mai en vols afegir una altra, sempre ho podràs fer. Si de manera especial vols que enviem un paquet a una altra adreça, ho hauràs d'escriure al camp “Comentaris” quan facis la comanda. En el camp “Assignar un títol a l'adreça per a futures operacions” cal que hi deixis el que surt per defecte o bé que escriguis un nom que et suggereixi a quina adreça t'estàs referint. Així, per exemple, pots tenir “La meva adreça” per indicar casa teva i “Adreça de la feina” per indicar l'adreça d'allí on treballes i on, eventualment, pots voler que hi portem el paquet.

  3. La següent pantalla et mostra les teves dades ja completes i pots modificar-les si vols. Si tot és correcte ja pots clicar a la categoria que t'interessi entre les que apareixen a la banda de color superior. Quan vulguis un producte, clica a “afegir al carret” si veus que està disponible**. Pots anar escollint els productes que vulguis i anar-los posant al carret.

  4. Un cop has acabat la compra, clica a “Carret”, al marge superior esquerra de la pantalla. Et sortirà la llista de tota la compra que has fet amb el preu de cada cosa. Si vols, pots anul·lar alguna de les compres clicant al botó “Eliminar”, o pots demanar-ne més a través de la columna “Quantitat”. Al capdavall apareixerà l'adreça de facturació i la d'enviament. Clica a “Següent”.

  5. A la següent pantalla podràs canviar l'adreça d'enviament que apareix per defecte per una altra que hagis entrat prèviament (mira el pas 2 d'aquestes instruccions) o bé escriure en el requadre de comentaris una adreça diferent de l'habitual. Si cliques “Actualitzar” també podràs canviar l'adreça habitual.

  6. A la següent pantalla has d'escollir un sistema d'enviament. Si vols venir a recollir la comanda al despatx, pots fer el pagament en metàl·lic. Contactarem amb tu per acordar dia i hora. És indispensable que acceptis les condicions d'ús clicant al requadre corresponent (llegir-les et durà només un minut). Fixa't que si esculls l'opció de missatgeria, has de fer tu la gestió amb l'empresa després que nosaltres et comuniquem que la comanda és a punt i fer-te saber els dies i les hores que estarem al despatx.

  7. Pots pagar-nos a través de PayPal, a través de transferència bancària o demanant que girem un rebut bancari si ets soci o sòcia (mira les condicions d'ús).

  8. I ja tindràs la teva comanda feta! Moltes gràcies per la teva col·laboració. Recorda que amb la teva compra ajudes a finançar els projectes de L'Era, Espai de Recursos Agroecològics. Pots conèixer millor la nostra entitat a www.associaciolera.org