CURSOS i JORNADES Hi ha 5 productes.

Mostrant 1 - 5 de 5 elements
 • 96,00 €

  Cada día centenars, milers i milions de litres d’aigües surten de llars, pobles i ciutats contaminades i contaminant els nostres paisatges.En el millor dels casos s’inverteix una gran quantitat d’energía per sanejar-la però amb resultats no gaire satisfactoris. En aquest curs aprendem a analitzar, dissenyar i dimensionar diferents sistemes de depuració i...

  96,00 €
 • 70,00 €

  Elaborar productes per a la higiene pot ser altament gratificant tant per la seva simplicitat com per l’autonomia i l’alternativa als models de consum actuals. Recuperarem una mica els sabers oblidats, coneixerem i treballarem amb ingredients que tenim a l’abast, econòmics i respectuosos amb el medi ambient per fer les nostres preparacions artesanes.

  70,00 €
 • 225,00 €

  Engegar una motoserra i tallar un tronc no és difícil. Però sovint hi ha molts mals hàbits associats a l’ús d’aquestes màquines que posen en perill la seguretat de les persones usuàries i, sovint, el rendiment i l’eficiència en el treball realitzat queden en entredit. Però casar seguretat i eficiència és possible!

  225,00 €
 • 80,00 €

  Aquest curs abordarà aspectes pràctics relacionats amb els seu cultiu, des de la plantació, l’elecció de les varietats, les estratègies de fertilització, de control d’adventícies i també pautes preventives i curatives per afrontar-ne la sanitat de forma ecològica.

  80,00 €
 • 140,00 €

  L’objectiu del curs és aportar els coneixements i les habilitats pràctiques per aconseguir fer una esporga en harmonia amb l’arbre, que li permeti un creixement equilibrat i una producció regular.Es podrà fer el curs sencer o per mòduls:Mòdul 1 · Introducció + Olivera i ametllerMòdul 2 · Introducció + Fruiters

  140,00 €
Mostrant 1 - 5 de 5 elements