CURSOS i JORNADES Hi ha 15 productes.

Mostrant 1 - 15 de 15 elements
 • 35,00 €

  Aprofundirem en els cultius de lleguminoses, tant per finques que estiguin especialitzades com per aquelles en diversificació i circuits curts de comercialització.Veurem diferents dissenys de cultiu que poden adaptar-se en funció del model de cada finca, repassant tots els aspectes que van des de la planificació del cultiu fins a la collita.

  35,00 €
 • 35,00 €

  La viticultura regenerativa ens dona eines per capturar carboni i tornar la vida al sòl, respectant l’equilibri natural i la biodiversitat, tant de la vinya com del seu entorn. També ens permet produir de manera saludable i respectuosa amb el medi.

  35,00 €
 • 85,00 €

  CONTROL BIOLÒGIC INTEGRAT DE PLAGUES PER CONSERVACIÓ DE L’ARBRAT URBÀ Es donarà a conèixer de forma general les principals plagues i malures de l’arbrat urbà i com es poden gestionar amb tècniques GIP; com també reconèixer els enemics naturals d’aquestes plagues i estudiar les estructures a implementar i com s’han de gestionar per a conservar i afavorir...

  85,00 €
 • 115,00 €

  Curs dissenyat per a donar eines de decisió i gestió a responsables de la conservació de jardins i espais verds. Mostrar les noves eines de les quals disposem al mercat així com els coneixements necessaris per a emprar-les adequadament. Una formació de primera necessitat i actualitat que esdevindrà necessàriament obligatòria per a qualsevol responsable de...

  115,00 €
 • 65,00 €

  El nostre hort és pot assemblar a un bosc, i un bosc ens pot donar aliments com si d’un hort es tractés. La intenció és crear entorns on bellesa i abundància vagin de la mà; llocs on passejar tot gaudint dels colors i les aromes, al mateix temps que anem collint el nostre aliment.

  65,00 €
 • 110,00 €

  La vida i la feina que fan les abelles és fascinant i els productes del rusc una autèntica delícia carregada de propietats nutricionals i terapèutiques.En aquests moments en que les abelles estan tan amenaçades, fer apicultura ecològica respectant els seus ritmes naturals, les seves necessitats i també el seu entorn cobra especial rellevància.

  110,00 €
 • 80,00 €

  Els materials naturals són els millors per acollir la vida. Aïllament, transpirabilitat, regulació de la humitat, confort, estètica orgànica i acollidora són alguns dels atributs que tenen les bioconstruccions i que, en aquest cas, s’aprofitaran per a dissenyar un galliner. T’animes a participar d’aquesta aventura?

  80,00 €
 • 45,00 €

  Combinarem l’explicació teòrica amb l’ús d’uns quants forns i cuines solars, en els quals anirem preparant plats amb la intenció de poder-los tastar a l’acabar la classe, si el temps acompanya! També coneixerem diferents tipus d’assecadors existents, les seves característiques, què hi podem assecar, factors a tenir en compte per aconseguir una bona...

  45,00 €
 • 75,00 €

  Si tens boscos i espai per a pasturar, tenir petits ramats d’ovelles i/o cabres et pot permetre abastir-te a tu i a la teva família de llet i carn d’un gran valor nutricional. Però, són iguals els hàbits de les ovelles que de les cabres? Com fer un maneig que no empitjori i si pot ser millori la fertilitat de la terra? Com gestionar l’alimentació? Quines...

  75,00 €
 • 55,00 €

  Implantació des del primer any de plantació del sistema SIMONIT durant els primers anys de formació de la planta fins a la posada en producció del cep i posterior poda de respecte durant els anys consecutius per tal d’allargar la vida de la planta i minimitzar els efectes negatius d’una poda poc respectuosa.

  55,00 €
 • 40,00 €

  La metodologia del Lean Farming obre una porta entre dos conceptes que normalment es presenten com contraris: l’ecologia i l’eficiència. Diferents productors agraris d’arreu del món li han donat la volta i se l’han re-apropiat com la metodologia al cor del funcionament diari de les seves granges, on uns moviment de treball apropiats són claus per l’èxit.

  40,00 €
 • 55,00 €

  VIDA AL SÒL, AUTOSUFICIÈNCIA I PREPARATS PER A CULTIUSABUNDANTS I SALUDABLESYoungsang Cho va revolucionar els plantejaments i tècniques de l’agricultura orgànica i regenerativa creant el mètode JADAM.Realitza els teus propis biofertilitzants i microorganismes amb el mètode més efectiu, senzill i econòmic que s’ha desenvolupat fins ara.Dissabte 27 de...

  55,00 €
 • 255,00 €

  OBTINGUES EL MÀXIM DE VERDURES FRESQUES I SANES EN POC ESPAI Volem donar eines teòrico-pràctiques sobre les diferents facetes de l’hort, així com altres aspectes de l’autoabastiment, com la transformació i elaboració dels excedents de l’hort o la cria i maneig de petits animals.Genial per qui vol tenir un hort a la primavera i inicis d'estiu, i després...

  255,00 €
 • 225,00 €

  APRENENT A UTILITZAR LA MOTOSERRA AMB EFICIÈNCIA I SEGURETAT Aconseguirem incrementar el rendiment de treballs d’abatiment i processat d’arbres, millorant la seguretat d’aquests, perfeccionant les tècniques així com realitzant un manteniment adequat de l’equip de treball.

  225,00 €
 • 175,00 €

  APRÈN A DISSENYAR INSTAL·LACIONS DE REG PER ASPERSIÓ I DEGOTEIG EFICIENTS PER A MALVERSAR EL MÍNIM D’AIGUA La finalitat del curs es aconseguir dissenyar i calcular satisfactòriament una instal·lació de reg corrent veritablement eficient i sense els errors habituals. 

  175,00 €
Mostrant 1 - 15 de 15 elements