REVISTA AGROCULTURA Hi ha 10 productes.

Mostrant 1 - 10 de 10 elements
 • 4,80 €

  Entrevistem l'Arnau Montserrat, la Karen Hoberg ens parla de liderar la transició ecològica agrària, parlem del reconeixement que busca l'all de Belltall, revalorem la llana més enllà del sector tèxtil, en Jordi Querol ens explica sobre l'agricultura biodinàmica, veiem com és l'horta sobre sòl viu segons André Trives, i definim el cultiu del pi pinyer.

  4,80 €
 • 4,80 €

  Entrevistem la Neus Monllor, en Joan Picazos ens parla de l'evolució del comerç eco, descobrim les diferències entre el salsafí i el salsifí, coneixem les varietats del Pallars Sobirà, aprenem les alternatives a la torba en producció ecològica, ens endinsem en l'agricultura sintròpica i en les dificultats de l'apicultura eco, i també fem una visita a...

  4,80 €
 • 4,80 €

  Entrevistem en Konrad Schreiber, la cara més visible del moviment per un Sòl Viu a França; també parlem amb en Joan Casals, director tècnic de la Fundació Miquel Agustí sobre biodiversitat agrària; coneixem les eines més efectives per controlar els talpons en fructicultura ecològica ... Mira tot el sumari

  4,80 €
 • 4,40 €

  En Jaume Brustenga avalua 10 anys de pastura holística amb ovelles; entrevistem Miquel Coll, el president d'APAEMA; descobrim les varietats d'avellana; coneixem una experiència de cultiu de tomàquets en secà; ens fixem en la fauna i la flora espontània de l'hort a l'estiu; adaptem la jardineria a les noves condicions climàtiques. Consulta el sumari

  4,40 €
 • 4,40 €

  Entrevistem a Gloria Guzmán; presentem les anàlisis de sàvia; parlem de com introduir fruits petits al bosc d'aliments; parlem de l'ús del sofre i el seu aprofitament; descobrim el panisset; parlem del nou cicle superior en agroecologia i dels 50 anys de l'Escola Agrària de Manresa. Mira tots els continguts en el sumari.

  4,40 €
 • 4,40 €

  Recuperem les aglans dolces com a aliment; parlem amb en Marc Talavera del Col·lectiu Eixarcolant; revisem les feines a l'hort a l'hivern i descobrim la flora i fauna que l'envolta; viatgem a Santa Pau per conèixer el cultiu eco del fesol que porta el seu nom; coneixem el mètode JADAM... Mira el sumari.

  4,40 €
 • 4,40 €

  Entrevistem el president del CCPAE, visitem el Pep Bòria per saber com cultiva cereals i lleguminoses eco adobs ni rotacions, aprenem com guardar-nos les llavors de tomàquet, expliquem com podem aprofitar la influència de la Lluna per al cultiu de l'olivera, i descobrim estratègies per controlar la jonça a l'horta. I més articles. Mira el sumari.

  4,40 €
 • 4,40 €

  Parlem de varietats de carbasses, de blats, de dinamitzar un banc de llavors, de regar l'hortet sense mànegues, d'energies renovables, entrevistem en Francesc Font... Mira el sumari.

  4,40 €
 • 4,40 €

  Entrevistem l'Andreu Ortiz, cofundador d'el Brot, al Damià Gibernet, activista rural a Barcelona, coneixem la realitat dels ous eco i coneixem la situació dels pastors del Pirineu. Mira el sumari.

  4,40 €
 • 4,40 €

  Parlem dels espais test, de les dificultats dels escorxadors petits i mòbils, dels temporers de la fruita, aprenem a extreure la llavor d'escarola i altres temes. Mira el sumari.

  4,40 €
Mostrant 1 - 10 de 10 elements