REVISTA AGROCULTURA Hi ha 10 productes.

Mostrant 1 - 10 de 10 elements
 • 4,80 €

  Entrevistem la Neus Monllor, en Joan Picazos ens parla de l'evolució del comerç eco, descobrim les diferències entre el salsafí i el salsifí, coneixem les varietats del Pallars Sobirà, aprenem les alternatives a la torba en producció ecològica, ens endinsem en l'agricultura sintròpica i en les dificultats de l'apicultura eco, i també fem una visita a...

  4,80 €
 • 4,80 €

  Entrevistem en Konrad Schreiber, la cara més visible del moviment per un Sòl Viu a França; també parlem amb en Joan Casals, director tècnic de la Fundació Miquel Agustí sobre biodiversitat agrària; coneixem les eines més efectives per controlar els talpons en fructicultura ecològica ... Mira tot el sumari

  4,80 €
 • 4,80 €

  Eduardo Aguilera ens parla de com un canvi a la producció ecològica de tot el sistema agrari de l'Estat encara pot empitjorar la petjada de carboni del nostre sistema alimentari; ens endinsem en els vincles entre agroecologia i espiritualitat; descobrim els avanços en la producció ecològica d'arròs al Delta de l'Ebre; i més...

  4,80 €
 • 4,40 €

  En Jaume Brustenga avalua 10 anys de pastura holística amb ovelles; entrevistem Miquel Coll, el president d'APAEMA; descobrim les varietats d'avellana; coneixem una experiència de cultiu de tomàquets en secà; ens fixem en la fauna i la flora espontània de l'hort a l'estiu; adaptem la jardineria a les noves condicions climàtiques. Consulta el sumari

  4,40 €
 • 4,40 €

  Entrevistem a Gloria Guzmán; presentem les anàlisis de sàvia; parlem de com introduir fruits petits al bosc d'aliments; parlem de l'ús del sofre i el seu aprofitament; descobrim el panisset; parlem del nou cicle superior en agroecologia i dels 50 anys de l'Escola Agrària de Manresa. Mira tots els continguts en el sumari.

  4,40 €
 • 4,40 €

  Recuperem les aglans dolces com a aliment; parlem amb en Marc Talavera del Col·lectiu Eixarcolant; revisem les feines a l'hort a l'hivern i descobrim la flora i fauna que l'envolta; viatgem a Santa Pau per conèixer el cultiu eco del fesol que porta el seu nom; coneixem el mètode JADAM... Mira el sumari.

  4,40 €
 • 4,40 €

  Entrevistem el president del CCPAE, visitem el Pep Bòria per saber com cultiva cereals i lleguminoses eco adobs ni rotacions, aprenem com guardar-nos les llavors de tomàquet, expliquem com podem aprofitar la influència de la Lluna per al cultiu de l'olivera, i descobrim estratègies per controlar la jonça a l'horta. I més articles. Mira el sumari.

  4,40 €
 • 4,40 €

  Parlem de varietats de carbasses, de blats, de dinamitzar un banc de llavors, de regar l'hortet sense mànegues, d'energies renovables, entrevistem en Francesc Font... Mira el sumari.

  4,40 €
 • 4,40 €

  Entrevistem l'Andreu Ortiz, cofundador d'el Brot, al Damià Gibernet, activista rural a Barcelona, coneixem la realitat dels ous eco i coneixem la situació dels pastors del Pirineu. Mira el sumari.

  4,40 €
 • 4,40 €

  Parlem dels espais test, de les dificultats dels escorxadors petits i mòbils, dels temporers de la fruita, aprenem a extreure la llavor d'escarola i altres temes. Mira el sumari.

  4,40 €
Mostrant 1 - 10 de 10 elements